De meeste organisaties zijn geautomatiseerd met behulp van standaard produkten. Wij weten echter dat er meer nodig is dan alleen het leveren van een produkt. Voor een professionele automatisering is tevens een partner nodig.

Wij zijn van mening dat automatisering onder andere bestaat uit een degelijk advies dat erop gericht is om de effectiviteit en efficiëntie voor de onderneming te maximaliseren.
 
Voorafgaande aan de implementatie van hard- of software zorgen wij voor een degelijke voorbereiding, dit om eventuele problemen of bottlenecks voor te zijn. Wij zorgen ervoor dat de overgang naar nieuwe systemen of pakketten voor de onderneming zo geruisloos mogelijk verloopt.
 
Naast implementatie dient er tevens continue beheer plaats te vinden, hierbij maken wij een onderscheid in systeem- en applicatiebeheer.
 
Wij zien systeembeheer als een breed scala van activiteiten: internet toegang, software updates, virus protectie, security, netwerk performance, etc. Goed systeembeheer moet ervoor zorgen dat eventuele ‘downtime’ van verschillende systemen en het verlies van bedrijfskritische data tot een minimum beperkt blijft.
 
Na implementatie van applicaties is applicatiebeheer nodig. Denk hierbij aan installeren van updates, opschonen van databestanden, toevoegen van gebruikers en printers.
 
Hier blijft het natuurlijk niet bij. Door een voortdurende ontwikkeling, het continue verbeteren van de functionaliteit van diverse software, en goed beheer kunnen wij een enorme impuls geven aan de produktiviteit van uw onderneming.
  

  Voor vragen of opmerkingen over onze site, kunt u ons e-mailen.
© 2002, 2003 JSS Software & Consultancy B.V. Leveringsvoorwaarden.