Systeembeheer

Voor de meeste ondernemingen is ICT geen "core business". Naarmate ICT zich heeft ontwikkeld, van een ondersteunende activiteit naar een volledige integratie in de bedrijfsprocessen, is ook het strategisch belang ervan toegenomen.

Nadat een automatiseringssysteem is ge´mplementeerd, dient het ook onderhouden te worden. Goed systeembeheer is onontbeerlijk voor een optimale automatiseringsvoorziening. Zo vormen virussen een continue bedreiging voor uw bedrijfsvoering.

 

 
 

Systeembeheer is het onderhouden van hardware, infrastructuur en operating systemen, zodat een zo hoog mogelijke ôup-timeö verkregen word. De volgende punten zijn hierbij van belang:

Onderhoud:
Denk hierbij aan gebruikers-, printer-, profielenbeheer en overige resources binnen uw netwerk.
Patches:
Wij zorgen ervoor dat alle relevante servicepacks en updates ge´nstalleerd worden.
Back-ups:
Het maken van back-ups en de periodieke controle van uw back-up systeem.
Performance:
Door een optimale configuratie van alle betrokken systemen, wordt een zo hoog mogelijk prestatie van uw systeem bereikt.
Deployment:
Wij verzorgen de distributie van softwarepakketten via uw netwerk.
Virusbescherming:
Een van de belangrijkste bedreigingen van uw systeem is het ge´nfecteerd raken door een computervirus. Regelmatig bijhouden van Antivirus updates en scannen van uw systemen kan dit risico tot een minimum beperken.
Storingen:
Verhelpen van storingen. Door preventief onderhoud proberen we zoveel mogelijk storingen te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen.

Wij leveren systeembeheer op maat, zowel remote als op locatie.

  

  Voor vragen of opmerkingen over onze site, kunt u ons e-mailen.
ę 2002, 2003 JSS Software & Consultancy B.V. Leveringsvoorwaarden.