JSS Software & Consultancy B.V. is opgericht in 1991. Wij zijn een onafhankelijk software bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in advisering, ondersteuning en implementatie van totaal oplossingen op ICT-gebied met name ERP systemen. Uitgangspunten bij het uitvoeren van de opdrachten is het leveren van kwaliteit en een hoge servicegraad.
 
JSS richt zich verder op integratie van frontoffice toepassingen met MIS, financiŽle- en ERP-systemen en koppeling met allerhande randapparatuur (handheld-terminals, barcodescanners, printers enzovoorts). Ook verzorgen we totale netwerk installaties (hard- en software), performance tuning, migraties, internet toepassingen, workflow oplossingen en dergelijke.
 
 
Automatisering heeft per definitie een ondersteunende taak. Het bedenken, plannen, bouwen en implementeren van automatiseringsoplossingen vraagt erg veel energie, kennis en inzet. Onze doelstelling is het verbeteren van de kwaliteit, de efficiŽntie en het rendement van de bedrijfsprocessen van onze klant.

Het brede kennisgebied van onze enthousiaste medewerkers zorgt ervoor dat JSS een optimale oplossing voor bedrijfsautomatisering biedt. JSS verricht haar werkzaamheden meestal bij de klant in huis, hierdoor kunnen onze activiteiten zeer efficiŽnt uitgevoerd worden. Ons motto hierbij is: ďNiet alleen uitvoeren maar ook meedenken!Ē

 
 

  Voor vragen of opmerkingen over onze site, kunt u ons e-mailen.
© 2002, 2003 JSS Software & Consultancy B.V. Leveringsvoorwaarden.